Imate znanje, ki si ga želite predajati naprej na predavanjih ali delavnicah? Že poznate razliko med obema?

V kolikor želite, da vaši udeleženci odnesejo največ, opazijo vaše strokovno vodenje, vas priporočijo naprej, vam priporočamo TrainTheTrainer izobraževanje. Z udeležbo na tem programu boste pridobili znanja, s katerim bo vodenje delavnic postalo učinkovitejše. Udeleženci vas bodo priporočali naprej in tako si boste zagotovili delo še naprej.

Priprava bo enostavnejša, vaši udeleženci pa si bodo vaše znanje lažje zapomnili in ga tudi učinkovito uporabili. Delamo v majhnih skupinah, kjer je mogoče veliko prakse.

VIDEO PREDSTAVITEV

Kdo vodi?

Nina Dušić Hren je psihologinja, podjetnica in izkušena trenerka mehkih veščin. Vodi delavnice o javnem nastopanju ("pitchanju"), mreženju in pripravlja govorce za nastope na konferencah. Njene reference si lahko ogledate na prvi strani spletne strani. Udeleženci poročajo, da jih navdušuje njena energija, profesionalnost in skrb!

Kaj?
Izobraževanje o tem, kako voditi delavnice.


Kdaj?

Četrtek in petek, 7. in 8. december od 17:00 do 21:00 ter

Sobota in nedelja 9. in 10. december od 9:00 do 16:00.


Kje?
Ljubljana, BTC


Kaj se bomo naučili?
Kako delavnico pričeti (s kakšnim ledolomilcem), kako jo končati (kako izpeljati refleksijo in dobiti povratno informacijo), kako podkrepiti teorijo, zasnovati vajo, kako se spopadati z zahtevnimi udeleženci, kako uporabiti tablo, materiale... Kaj so pogoste napake, česa ne smemo pozabiti na vsakem srečanju in triki pri vodenju delavnic.


Koliko je prispevek in kaj dobim za ta denar?
Za 550 € dobiš 21 ur treninga z veliko prakse, vse prigrizke in pijačo med delom ter kosilo (vegi, vegansko ali mesno). Vse znanje pa odneseš tudi v skripti in ga imaš za celo življenje!


Prijava?  Klikni sem

Z veseljem pomagam in odgovarjam na vprašanja: 00386 40 216 727 (Nina)

banner-iz-predavanja-closeup