Kaj je najpomembnejše na delavnici ali predavanju?

Nina Dušić Hren Javno nastopanje

Možgani so organ, ki porabi ogromno energije. Kadar poslušamo predavanje ali smo na delavnici, se potreba po kalorijah še poveča. Zato pri Dobrem stiku dajemo posebno pozornost hrani, ki je nikoli ne zmanjka. Saj veste, če osnovne potrebe niso zadovoljene … potem je vse ostalo brez pomena. Če si lačen, si čist drugačen in težko slediš novi snovi.

Naj bi bili v modi samo zdravi prigrizki, pa se je na delavnici vseeno izkazalo, da se večina rada pregreši (saj se ne izobražujemo vsak vikend), ko nihče od domačih ne gleda. Preverjeno! Ne pozabite piškotov 🙂

Zato je naš seznam tak:

PIJAČA
Kava in zeleni čaj (za tiste, ki potrebujejo poživitev) ter mleko (vedno rastlinsko – izkušnja je za nekatere tako malo drugačna, tisti, ki navadnega mleka ne konzumirajo pa so presrečni)
Zeliščni čaj in limonada/bezgov sok (odvisno ali so mrzli ali vroči dnevi) z ingverjem (v DM prodajajo stekleničke z bio koncentratom limone in ingverja, da se ne mučimo z ožemanjem)
Voda obvezno iz pipe, v vrču (nikakor ne želimo obremeniti narave s plastenkami zato, ker imamo mi dogodek).

HRANA
Vedno nekaj svežega sadja (banane, jabolko vedno narezano in posuto s cimetom naredi wau efekt) ali zelenjave (narezan korenček ali kumare z malo popra)
Piškoti ali čokolada za sladkosnede,
Oreščki za tiste, ki niso sladkosnedi 🙂

Prosim mislite tudi na okolje in če imate možnost, kupite brez embalaže, prinesite svoje kozarce, žličke in kupujte v steklu.

Če vas zanima več tudi o tem, kaj lahko storite med samo predstavitvijo, oz. kako imeti inovativno predavanje ali delavnico, ne spreglejte članka Inovativnost na odru!

Če želiš prejemati še več nasvetov iz sveta javnega nastopanja ali komunikacije, se prijavi na novičke, ki izhajajo enkrat mesečno!