Imate znanje, ki si ga želite predajati naprej na predavanjih ali delavnicah? Že poznate razliko med obema?

V kolikor želite, da vaši udeleženci odnesejo največ, opazijo vaše strokovno vodenje, vas priporočijo naprej, vam priporočamo TrainTheTrainer izobraževanje. Z udeležbo na tem programu boste pridobili znanja, s katerim bo vodenje delavnic postalo učinkovitejše. Udeleženci vas bodo priporočali naprej in tako si boste zagotovili delo še naprej.

Priprava bo enostavnejša, vaši udeleženci pa si bodo vaše znanje lažje zapomnili in ga tudi učinkovito uporabili. Sprejmemo le 6 udeležencev, zato ker omogočimo veliko prakse. V nedeljo, na zadnji dan, svojo delavnico tudi pokažete. Na ta način pridobite povratno informacijo s katero oblikujete vrhunski produkt.

Kdo vodi?
Nina Dušić Hren je psihologinja, podjetnica in izkušena trenerka mehkih veščin. Vodi delavnice o javnem nastopanju ("pitchanju"), mreženju in pripravlja govorce za nastope na konferencah. Njene reference si lahko ogledate na domači strani spletne strani. Udeleženci poročajo, da jih navdušuje njena energija, profesionalnost in skrb!

Kaj?
Izobraževanje o tem, kako voditi delavnice.


Kdaj?

Četrtek 05. in petek 06. marec 2020 od 17. do 21. ure

Sobota 07. in nedelja 08. marec 2020 od 8. do 16. ure


Kje?
Ljubljana, BTC, ABC Accelerator na Grški ulici.  Parkirišča so povsod okoli stavbe, saj se nahaja v nakupovalnem središču.


Kaj se bomo naučili?
Kako delavnico pričeti (s kakšnim ledolomilcem), kako jo končati (kako izpeljati refleksijo in dobiti povratno informacijo), kako podkrepiti teorijo, zasnovati vajo, kako se spopadati z zahtevnimi udeleženci, kako uporabiti tablo, materiale... Kaj so pogoste napake, česa ne smemo pozabiti na vsakem srečanju in triki pri vodenju delavnic. Ob tem znanju se udeleženci z večjo verjetnostjo udeležijo še vsake naslednje vaše delavnice!


Koliko je prispevek in kaj dobim za ta denar?
Za 490 € dobite 24 ur treninga z veliko prakse, vse prigrizke in pijačo med delom ter kosilo (vegi, vegansko ali mesno). Vse znanje pa odnesete tudi v skripti in ga imate za celo življenje!

Vsak udeleženec bo tekom izobraževanja pripravljal svojo delavnico in jo predstavil v nedeljo. Vsak dan je vmes ura za kosilo.


Z veseljem pomagam in odgovarjam na vprašanja: 040 216 727 (Nina)