Poslušalci potrebujejo nepričakovan element v predstavitvi, da postanejo pozorni. Pripravite se z nami, saj poznamo psihologijo občinstva. Poskrbeli bomo, da si bodo poslušalci vaš nastop zapomnili in da boste dajali vtis samozavesti. Nepogrešljiva priprava z nami, poleg vaje, zajema še:

  • Analizo strukture vašega govora in predloge za boljši začetek in zaključek govora,
  • znanje telesne govorice in odpravo treme,
  • pripravo pripomočkov (vključevanje primerov, zgodb).

Če pa imate predstavitev že pripravljeno, jo na individualnem srečanju predstavite najprej nam. Opozorili vas bomo na možne izboljšave, da boste pred poslovnimi partnerji bolj suvereni, mirni in samozavestni! Navdušite poslušalce!

Pripravljala vas bo Nina Dušić Hren, psihologinja, NLP praktik in podjetnica, ki poučuje javno nastopanje.

Cena individualnega svetovanja za fizično osebo na 1 uro je 100 € oz. 70€, če ste že bili na tečaju pri nas.  Če posluša več ljudi (ki se zberete skupaj - do 5) je 120 €. Pokliči Nino za več informacij ali rezervacijo termina: 040 216 727

Prijavi se na individualno uro z Nino Dušić Hren

In pripravi ali popravi svojo predstavitev / nastop tako, da bo vzela dih.

Če potrebujete izboljšati vašo Powerpoint (Keynote, Prezi ...) predstavitev (ali uporabo drugega pripomočka - npr. table, plakata) vam pri tem pomaga večkrat nagrajeni oblikovalec Luka Mancini. Je magister oblikovanja vidnih sporočil, ki je prejel Prešernovo nagrado. Njegova strast je z odličnim oblikovanjem ustvariti domiselne rešitve za izzive v vaši poslovni komunikaciji.

Pošljite svojo Powerpoint predstavitev in Luka vam jo v dogovorjenem času preoblikuje.

Izgledajte profesionalno z vrhunsko multimedijsko predstavitvijo! Cena individualnega svetovanja za 1 uro je 50 €, cena oblikovanja ppt predstavitve pa je odvisna od dolžine (števila slajdov), predpriprave in dogovora. Pokličite Luko za več informacij ali rezervacijo termina: 031 569 103

 

Prijavi se na individualno uro z Luko Mancinijem

In oblikuj ali popravi svoj Powerpoint ali Keynote predstavitev tako, da izgleda profesionalno.

FullSizeRender(2)

Za lep glas nekateri jedo surova jajca, drugi pa hodijo na individualne ure za glas. Tam vas Luka Markus Štajer izpili v govornih tehnikah, umetnosti petja, angleški ali slovenski izgovarjavi.

Luka je na odru že več kot dve dekadi, svoje znanje je brusil v Londonu na študiju glasbenega gledališča, kjer je poudarek na govoru in petju. Trenutno poučuje ljudi, ki se soočajo s težavami hripavosti, glasovne preobremenjenosti in želijo ojačati svoj naravni glas. Da nastopi brez mikrofona ne bodo več breme in da bo vaš nastop v angleščini deloval profesionalno. 

Pridite na individualno uro:

  • s svojim nastopom, da vam pokažemo tehnike dihanja, sproščanja in ojačevanja glasu.
  • odpredavajte v angleščini in pomagali vam jo bomo izpiliti.
  • zapojte pesem in prepoznali bomo, kaj vam še manjka.

Cena individualnega svetovanja za 1 uro je 50 €. Pokliči Luko za več informacij in rezervacijo termina: 040 754 165

Prijavi se na individualno uro z Luko Markus Štajerjem

In preveri svojo angleščino, ojačaj svoj glas ali izboljšaj tehnike petja.