Individualna svetovalna ura (priprava na vaš nastop)

Ne začenjajte svoje predstavitve s: "Pozdravljeni še z moje strani, najprej bi se rad zahvalil ..." Pripravite se z nami, saj poznamo inovativne pristope. Poskrbeli bomo, da si bodo poslušalci vaš nastop zapomnili in da boste dajali vtis samozavesti.

  • Pogledali bomo vaše pretekle nastope in naredili akcijski plan,
  • Pokazali vam bomo načine za boljši začetek in zaključek govora,
  • oklestili bomo vsebino, tako da boste jasni in strukturirani,
  • Naučili se boste osnov telesne govorice in strategije za odpravo treme,
  • pripravili bomo pripomočke (PPT ...).

Skupaj bomo vadili, da boste pred več glavo množico res zasijali. Izkoristite priložnost nastopa in ne pustite, da vas pozabijo že ob prvi pavzi s kolački.

Pripravljala vas bo Nina Dušić Hren, psihologinja, NLP praktik in podjetnica, ki poučuje javno nastopanje.

Cena individualnega svetovanja za fizično osebo z DDV za 1 uro je 100 € oz. 70€, če ste že bili na tečaju pri nas in 150 € za pravne osebe.  Če posluša več ljudi (ki se zberete skupaj - do 6) je 200 €. Pokličite me za več informacij ali rezervacijo termina: 040 216 727 (Nina)

 

Prijavi se na individualno uro z Nino Dušić Hren

In pripravi ali popravi svojo predstavitev / nastop tako, da bo vzela dih.

Če potrebujete izboljšati vašo Powerpoint (Keynote, Prezi ...) predstavitev (ali uporabo drugega pripomočka - npr. table, plakata) vam pri tem pomaga večkrat nagrajeni oblikovalec Luka Mancini. Je magister oblikovanja vidnih sporočil, ki je prejel Prešernovo nagrado. Njegova strast je z odličnim oblikovanjem ustvariti domiselne rešitve za izzive v vaši poslovni komunikaciji.

Pošljite svojo Powerpoint predstavitev in Luka vam jo v dogovorjenem času preoblikuje.

Izgledajte profesionalno z vrhunsko multimedijsko predstavitvijo! Cena individualnega svetovanja za 1 uro je 100 €, cena oblikovanja ppt predstavitve pa je odvisna od dolžine (števila slajdov), predpriprave in dogovora. Pokličite Luko za več informacij ali rezervacijo termina: 031 569 103

Prijavi se na individualno uro z Luko Mancinijem

In oblikuj ali popravi svoj Powerpoint ali Keynote predstavitev tako, da izgleda profesionalno.