Šola nastopanja med tednom

"Povej mi in slišal bom, pokaži mi in videl bom, dovoli, da sam naredim in naučil se bom" (Konfucij).

Odlična predstavitev na začetku vsebuje nekaj, kar pritegne pozornost. To so elementi kot je deljenje zgodbe, uporaba pripomočkov in govorjenje iz srca, brez uporabe zapiskov. Ali si vas bodo zapomnili je odvisno le od vaše dobre priprave in vas samih. V Dobrem Stiku s prilagajanjem posamezniku najdemo način kako lahko navdušite in dvignete svoj nastop nad povprečje. Pripravite se z nami in prepričajte publiko. Povedali vam bomo, tudi pokazali, naredili pa boste sami.

Osnovni tečaj nastopanja zajema vse elemente uspešnega nastopa, od priprave, do strukture, od pripomočkov pa do improvizacije. Naš način je praksa, praksa in še enkrat praksa, saj le tako lahko ponotranjite znanje, ki vam ga želimo predati. Na intenzivnem treningu nastopanja boste tako več kot le enkrat postavljeni pred sotečajnike, ki vam bodo s povratno informacijo pomagali do velikih korakov v le treh dneh.

Prispevek za udeležbo je 250€. V ceno so vključeni vmesni prigrizki in skripta, ki jo odnesete s seboj.


Kdaj?

v septembru 2018, točen datum še sporočimo. Spremljajte nas tudi na Facebooku!


Kje?
Lokacija je v Ljubljani, ABC Accelerator na Grški ulici.


Kaj se boste naučili?
Prejeli boste globlji vpogled v strukturo in pripravo na vaše nastope, spoznali osnove neverbalne komunikacije, predvsem pa boste veliko nastopali sami in prejeli povratno informacijo, ki vam bo pomagala izboljšati vaše nastope.


Kakšna je izmenjava in kaj dobim za to?
Izmenjava za 250€ zajema vse od prostora, do prigrizkov med pavzami, poleg pa prejmete še skripto, s katero si boste lahko vedno obudili spomine.uzivamo-sproscamo-se