"Povej mi in slišal bom, pokaži mi in videl bom, dovoli, da sam naredim in naučil se bom" (Konfucij).

Odlična predstavitev na začetku vsebuje nekaj, kar pritegne pozornost. To so elementi kot je deljenje zgodbe, uporaba pripomočkov in govorjenje iz srca, brez uporabe zapiskov. Ali si vas bodo zapomnili je odvisno le od vaše dobre priprave in vas samih. V Dobrem Stiku s prilagajanjem posamezniku najdemo način kako lahko navdušite in dvignete svoj nastop nad povprečje. Pripravite se z nami in prepričajte publiko. Povedali vam bomo, tudi pokazali, naredili pa boste sami.

Osnovni tečaj nastopanja zajema vse elemente uspešnega nastopa, od priprave, do strukture, od pripomočkov pa do improvizacije. Naš način je praksa, praksa in še enkrat praksa, saj le tako lahko ponotranjite znanje, ki vam ga želimo predati. Na intenzivnem treningu nastopanja boste tako več kot le enkrat postavljeni pred sotečajnike, ki vam bodo s povratno informacijo pomagali do velikih korakov v le treh dneh.

Prispevek za udeležbo je 350€. V ceno so vključeni vmesni prigrizki in skripta, ki jo odnesete s seboj.


Kdaj?

Klikni na gumb: "Prijavi se" (zgoraj) in preveri vse datume!


Kje?
Lokacija je v Ljubljani, ABC Accelerator na Grški ulici ali na obali (točno lokacijo sporočimo naknadno).

Kdo?
Vodijo izkušeni trenerji ekipe Dober stik, na prijavi se pa ti piše, kdo je na katerem terminu.


Kaj se boste naučili?
Na tečaju se spoznamo z metodami, ki vašo predstavitev naredijo nadpovprečno. Urimo se torej v tehnikah, ki naredijo govor bolj dinamičen. Pogovorimo se o neverbalni komunikaciji in o tem, kako vzdrževati rdečo nit oziroma kako strukturirati govor. Kaj je pomembno pri udarnem uvodu in razmišljujočem zaključku? Na tečaju vas bomo posneli in vam pomagali, da odkrijete svoje močne točke in možnosti za izboljšavo. Predvsem pa boste veliko nastopali sami in prejeli povratno informacijo, ki vam bo pomagala nadgraditi vaše nastope.


Kakšna je izmenjava in kaj dobim za to?
Izmenjava za 350€ zajema vse od prostora, do prigrizkov med pavzami in kosila (če je tečaj med vikendom), poleg pa prejmete še skripto, s katero si boste lahko vedno obudili spomine. V skupini je največ 6 udeležencev, zato je veliko prakse zagotovljeno.