"Povej mi in slišal bom,

pokaži mi in videl bom,

dovoli, da sam naredim in naučil se bom" (Konfucij).

Pri nas se boste naučili, kako izstopati na odru. Najprej se bomo spomnili predstavitev, ki so vam bile do sedaj všeč, nato vam bomo predstavili teorijo in nenazadnje boste preizkusili vse v praksi v naših malih skupinah.

Odlična predstavitev na začetku vsebuje nekaj, kar pritegne pozornost. To so elementi kot je deljenje zgodbe, uporaba pripomočkov in govorjenje iz srca, brez uporabe zapiskov. Ali si vas bodo zapomnili je odvisno le od vaše dobre priprave in vas samih. V Dobrem Stiku s prilagajanjem posamezniku najdemo način kako lahko navdušite in dvignete svoj nastop nad povprečje. Pripravite se z nami in prepričajte publiko.

Osnovni tečaj nastopanja zajema vse elemente uspešnega nastopa, od priprave, strukture pa do pripomočkov. Naš način je praksa, praksa in še enkrat praksa, saj le tako lahko ponotranjite znanje, ki vam ga želimo predati. Na intenzivnem treningu nastopanja boste tako več kot le enkrat postavljeni pred sotečajnike, ki vam bodo s povratno informacijo pomagali do velikih korakov v le dveh dneh.

Prispevek za udeležbo je 350 eur. V ceno so vključeni vmesni prigrizki, kosilo in skripta, ki jo odnesete s seboj.


Kdaj?

Četrtek 9. in petek 10. april 2020 od 8. do 16. ure.


Kje?
Lokacija je v Ljubljani (točno lokacijo sporočimo ob prijavi).

Kdo?
Vodi Rok Štemberger, trener mehkih veščin in improvizator. Veliko nastopam v improvizacijskem gledališču po različnih odrih doma in v tujini, vodil in moderiral pa sem tudi že nekatere dogodke in prireditve. V nastopanju in poučevanju tečaja javnega nastopanja preprosto uživam in želim to navdušenje prenesti na  naše tečajnike.


Kaj se boste naučili?
Na tečaju se spoznamo z metodami, ki vašo predstavitev naredijo nadpovprečno. Urimo se torej v tehnikah, ki naredijo govor bolj dinamičen. Pogovorimo se o neverbalni komunikaciji in o tem, kako vzdrževati rdečo nit oziroma kako strukturirati govor. Kaj je pomembno pri udarnem uvodu in razmišljujočem zaključku? Na tečaju vas bomo posneli in vam pomagali, da odkrijete svoje močne točke in možnosti za izboljšavo. Predvsem pa boste veliko nastopali sami in prejeli povratno informacijo, ki vam bo pomagala nadgraditi vaše nastope.

Na tečaju se spoznamo z vsemi zgoraj naštetimi področji nastopa, ki so pomembni in predelamo teorijo. Posnamemo se in preizkusimo vsak del na kratko tudi v praksi.


Kakšna je izmenjava in kaj dobim za to?
Izmenjava za 350€ zajema vse od prostora, do prigrizkov med pavzami in kosila, poleg pa prejmete še skripto, s katero si boste lahko vedno obudili spomine. Tečaj lahko po plačani kotizaciji obiščete koliko krat želite. V skupini je največ 6 udeležencev, zato ste v delavnico zares vključeni in je veliko prakse.

V kolikor ste pri nas že opravili tečaj Vrhunsko vodenje delavnic, imate na ta tečaj 20% popust. V kolikor si želite tečaj osvežiti, pa se predhodno najavite Nini  ali Roku in se nam pridružite.