Train the trainer – Vodenje delavnic

 

Vas zanima:

  1. Kako pripraviti delavnico?
  2. Kako delavnico popestriti in jo narediti vrhunsko?
  3. Kako reagirati ob zahtevnih udeležencih?
  4. Kako zasnovati zanimive in poučne vaje?
  5. Kako pripraviti lepe vizualne pripomočke?

 

Optimalno število je 6 udeležencev, zato ker omogočimo veliko prakse. Zadnji dan izobraževanja predstavite svojo delavnico in pridobite povratno informacijo.

 

Kdo vodi?
Nina Dušić Hren je psihologinja, podjetnica in izkušena trenerka mehkih veščin. Že 10 let izvaja izobraževanja in pripravlja govorce za nastope na konferencah. Njene reference si lahko ogledate na domači strani spletne strani. Udeleženci poročajo, da jih navdušuje njena energija, profesionalnost in skrb!


Kdaj?

Ko se dogovorimo …


Kje?
V vaših poslovnih prostorih ali on-line.


Kaj se bomo naučili?

  • Kako delavnico pričeti (kaj vse je pomembno skomunicirati in kakšne vaje – ledolomilce lahko izpeljete),
  • kako jo končati (kako izpeljati refleksijo in dobiti povratno informacijo),
  • kako podkrepiti teorijo, zasnovati vajo,
  • kako se spopadati z zahtevnimi udeleženci,
  • kako uporabiti tablo, materiale…

Seveda pa iz mojih izkušenj izveste kakšne so pogoste napake, česa ne smete pozabiti na vsakem srečanju in trike pri vodenju delavnic. Ob tem znanju se udeleženci z večjo verjetnostjo udeležijo še vsake naslednje vaše delavnice!


Koliko je prispevek in kaj dobim za ta denar?

Prispevek lahko poravnate na udeleženca (cca. 650 €) ali za posamezni delavniški dan (cca. 1200 €).

Od začetka do konca boste aktivni v igrah vlog, delali boste v skupinah in preizkušali novo znanje. Vse znanje boste odnesli tudi v skripti in ga imeli za celo življenje! Vsak udeleženec bo tekom izobraževanja pripravljal svojo delavnico in jo tudi predstavil.

 

REFERENCE:

Nina nas je na delavnici TTT prepričala z drugačnim, svežim pristopom. Spoznali smo cel kup praktičnih orodij in uporabnih tehnik ter dobili konkretne povratne informacije, ki so nam pomagale izpiliti naš nastop in razvijati avtentičnost. Imeli smo možnost sooblikovanja vsebine in se na ta način tudi največ naučili. Ninina posebnost pa je vsekakor to, da zna ustvariti »dober stik« in to tudi preliti na udeležence njenih delavnic. Zame, lahko rečem, je bil to najdragocenejši »take away« delavnice. 

Šegš Manica, Upravljanje s kadri in splošne zadeve, Telekom Slovenije