Učenje komunikacije

Vaši zaposleni komunicirajo z vašimi strankami in dajejo veliko informacij o tem, kakšno podjetje ste. Z vsakim dvigom telefona oblikujejo podobo podjetja, po drugi strani pa sooblikujejo klimo na delovnem mestu. Odločite se, da bodo vaše stranke prepoznale pozitivno energijo, sprejemanje in potrpežljivost.

Na delavnicah se naučimo metod in načinov, kako se v praksi učinkovito sporazumevati. Rezultat je prijetno delo v pisarni in povezanost med sodelavci. Vključite v delavnico svojo ekipo ali sodelavce.

 
Cene navedene ob posamezni temi delavnice, veljajo za dve urno delavnico za 6 ljudi. Če je delavnic v ciklu več, se cena lahko zniža. Vsako delavnico prilagodimo potrebam naročnika, zato pokličite Nino za več informacij: 040 216 727.

Osnova Učinkovito podajanje mnenja 490 €

Bodite brez strahu, da bi vas sogovornik napačno razumel in odreagiral obrambno ali napadalno. S pomočjo metode povratne informacije naj bo vaše delo v pisarni prijetno.

Govorica telesa 490 €

Predstavitev se začne z vašim prihodom in prisotnostjo v prostoru. Naučite se prepoznavanja telesnih znakov in ozavestite svoje gibe. Prepoznajte znake telesne govorice tudi pri sogovorniku in prilagodite svojo komunikaciju posamezniku.

Nadgradnja Verbalna komunikacija 490 €

Ammmmmm, včasih pravzaprav nič ne povemo. Težko razlikujemo in razberemo kaj je namen in kaj cilj. Pripravite se z nami ter oblikujte svoje povedi jasno in jedrnato.

Novo Mesečno učenje komunikacije 5 100 €

V vaš letni plan vključimo vsak mesec eno izobraževanje komunikacije. Tako zagotovimo, da pričnejo metode vsi uporabljati. Z vajami, refleksijo preteklega meseca in rednim srečevanjem, spodbudimo vključevanje novih metod v komunikacijo ekipe. Cena že vsebuje DDV in je odvisna od želenega termina (dopoldanski ali popoldanski čas) in števila udeležencev.

S sestankom do 50% cenejše prve delavnice

Za podjetja je prva predstavitvena delavnica 50% cenejša