STORITVE

Ponudba za podjetja

S preverjenimi pristopi vam pomagam, da vaše sporočilo ne bo le doseglo, ampak tudi navdušilo vaše poslušalce.

Izvajam tečaje in izobraževanja za podjetja, kjer za vašo ekipo pripravim delavnice na različne teme.

STORITVE:

Na delavnicah komunikacije postavimo nove temelje komuniciranja. To je preventiva, da v podjetju ne bi prihajalo do konfliktov ter da prenos informacij poteka na razumljiv in ustrezen način.

Preberite več >>

Na delavnicah javnega nastopanja vam predstavim načine, kako svoje ideje predstavite kar se da jasno, strukturirano ter na naraven in avtentičen način. Ne učim vas, kako biti na odru nekaj drugega kot to kar ste. Pokažem vam, kako se sprostiti in vas opolnomočim z znanjem, s pomočjo katerega bo vaš nastop samozavesten, suveren in s katerim boste navdušili vaše poslušalce.

Preberite več >>

Kaj pravzaprav je prijazna prodaja? Ni skrivnost, da večina ljudi ne mara prodaje, ali pa se jim misel na prodajo vsaj malo upira. Če ste tudi vi med njimi, boste na tej delavnici spoznali, da je prodaja lahko zelo zanimiva. S pravimi pristopi lahko dosežete, da bodo vaši kupci hvaležni in veseli, da so kupili od vas in se vam iskreno zahvaljevali. To je cilj, ki ga želimo doseči s prijazno prodajo.

Na delavnicah prijazne prodaje pogledamo, kako lahko svoje storitve prodajate na najbolj naraven način. Brez pritiska na druge osebe, brez cmoka v grlu. Kako dobiti nabor strank, kako voditi sestanek, se pogajati in na koncu prodajo tudi zaključiti.

Preberite več >> 

V kolikor izvajate izobraževanja na katerokoli temo, vam pokažem, kako lahko to naredite zares učinkovito.

Program Vrhunsko vodenje delavnic oz. Train the trainer vsakemu ponudi orodja, s katerimi postane nadpovprečen trener, ki svoje udeležence pelje skozi učenje na vključujoč način.

Preberite več >>

Temeljita priprava 1-na-1, ki vam pomaga, da bo vaš nastop nadpovprečen, samozavesten, suveren in zanimiv. 

Privoščite si doživetje, ki ustvarja zmagovalne, močne in povezane ekipe.

Preberite več >>

ZAUPALI SO MI ŽE

Od velikih do malih podjetij, samostojnih podjetnikov ter posameznikov… če želite izboljšati svojo komunikacijo, postati odličen javni govorec, se naučiti, kako se samozavestno, prepričljivo in suvereno pogovarjati z ljudmi, kako izražati svoje mnenje in predajati svoje znanje, vam z veseljem pomagam. 

Dober stik logotipi partnerjev
Dober stik logotipi partnerjev

STOPIMO V STIK

Imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano!

Z veseljem sem na voljo prek spodnjih kontaktov. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si