fbpx

REFERENCE

Kaj o meni pravijo drugi

"Nina nas je na delavnici TTT prepričala z drugačnim, svežim pristopom. Spoznali smo cel kup praktičnih orodij in uporabnih tehnik ter dobili konkretne povratne informacije, ki so nam pomagale izpiliti naš nastop in razvijati avtentičnost. Imeli smo možnost sooblikovanja vsebine in se na ta način tudi največ naučili. Ninina posebnost pa je vsekakor to, da zna ustvariti »dober stik« in to tudi preliti na udeležence njenih delavnic. Zame, lahko rečem, je bil to najdragocenejši »take away« delavnice."

Manica Šegš

MANICA ŠEGŠ, HR UPRAVLJANJE S KADRI NA TELEKOM SLOVENIJE

"Nina je strastna podjetnica in trenerka javnega nastopanja. Poleg tega je Nina oseba, ki bo pritegnila vašo pozornost in prenesla jasno sporočilo. Njena vizija je delati na boljši komunikaciji na vseh ravneh, 1: 1 ali 1: 1000. Z njeno pomočjo ni več ovir, številke naenkrat ne omejujejo komunikacije - vedno se lahko komunicira na višji ravni, še bolj jasno, nekonfliktno, neposredno in smiselno."

Tonja Avsenik

TONJA AVSENIK - AMCHAM YOUNG VODJA PLATFORME IN PROJEKTNA VODJA PRI AMCHAM

"Tečaj javnega nastopanja mi je izredno pomagal, da na oder pridem sproščen in posledično boljše predavam. Nina mi je pomagala tudi z individualno pripravo na mnoga predavanja v Sloveniji in tujini, med največji uspeh kar se tiče odrskih dosežkov pa si štejem, da sem stal tudi na rdečem TEDx odru."

Primož Cigler

PRIMOŽ CIGLER - SOLASTNIK IN SOUSTANOVITELJ TRGOVINE BREZ PLASTIČNE EMBALAŽE RIFUZL

ZAUPALI SO MI ŽE

Od velikih do malih podjetij, samostojnih podjetnikov ter posameznikov… če želite izboljšati svojo komunikacijo, postati odličen javni govorec, se naučiti, kako se samozavestno, prepričljivo in suvereno pogovarjati z ljudmi, kako izražati svoje mnenje in predajati svoje znanje, vam z veseljem pomagam. 

Dober stik logotipi partnerjev
Dober stik logotipi partnerjev

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa