Naša ekipa

Slika od Nina Dušić Hren

Nina Dušić Hren

direktorica

Sem psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Moja ljubezen do harmoničnih odnosov me je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje preko delavnic strastno predajam naprej.

Slika od Rok Štemberger

Rok Štemberger

trener mehkih veščin, improvizator

Nastopanje in oderske deske me spremljajo že od malih nog;. Sem improvizator, zato Imam posebno afiniteto do improvizacijskega gledališča. Ravno ta želja po nastopanju me je pripeljala do tega, da bi rad drugim ljudem pomagal, da zablestijo na odru in očarajo poslušalce.

Slika od Luka Mancini

Luka Mancini

oblikovalec in predavatelj

Sem magister oblikovanja vidnih sporočil, prejemnik več nagrad ter priznanj doma in v tujini. Moja strast je z odličnim oblikovanjem ustvarjati domiselne rešitve za izzive v vaši komunikaciji.

Slika od Luka Markus Štajer

Luka Markus Štajer

Trener nastopanja

Z več kot dvema dekadama izkušenj na odru in pridobljeni diplomi iz glasbenega gledališča v Londonu, zdaj brusim ter pripravljam ljudi za javno nastopanje znotraj poslovnih in medijskih voda.

Slika od Timotej Soklič

Timotej Soklič

trener

S precizno in dosledno analizo našim udeležencem pomagam pri postavitvi prvih korakov do nadpovprečnih delavnic in dobrega stika. Rad raziskujem ekipne dinamike in mehanizme ki gradijo ekipe, skupaj bomo poskrbeli da so dobro naoljeni.

Slika od Tanja Jesenšek

Tanja Jesenšek

strokovna sodelavka

Z raziskovanjem vsega, kar leze in kar gre, pripravljam zanimive vsebine ter pomagam, da vsak izmed vas najde svoj izraz in svojo strast. Prihajam iz sveta socialne pedagogike, nevroznanosti in terapije.

Slika od Rok Slama

Rok Slama

Prodaja, marketing in podjetniško svetovanje

Po več kot 3.000 prodajnih sestankih sem odkril, da lahko v krajšem času z marketingom dosežem veliko več. Zato vem, da lahko z združitvijo izkušenj in orodij optimiziramo celoten spekter prodaje in marketinga.

Slika od Tjaša Strle

Tjaša Strle

komunikologinja, trenerka

Sem komunikologinja in trenerka mehkih veščin, pri Dobrem stiku pa skrbim za prodajo, kreativne ideje in vodenje delavnic. Veselim se tudi Večera dobrega stika 3., saj ga bom povezovala!

Slika od Ram Dušić Hren

Ram Dušić Hren

ustanovitelj

Sem fizik z rastočim naborom izkušenj iz poslovnega sveta, strastjo do glasbe in širokim spektrom interesov. Menim, da so, ne glede na področje dela, veščine komunikacije in nastopanja tiste, ki pomagajo idejam, da vzcvetijo.

Slika od Kristina Kolle

Kristina Kolle

strokovna sodelavka

Psihologinja, ki s svojim nasmehom naleze vsakogar, ki se ji približa. Odgovorna je za nove stike in prodajo, izpopolnjuje pa se tudi kot trenerka mehkih veščin. Ker poprime za vsako delo, jo sedaj, ko je v Španiji, res pogrešamo.

Vedno smo odprti za nova poznanstva

Trenerji in ostali pomočniki

Naziv po meri

info@doberstik.si
CV, Življenjepis in slika
Če ti je predstavitev našega zavoda všeč in že opaziš, kje bi lahko prispeval/a, se javi s svojim CVjem in sliko. Pokličemo te na sestanek in skupaj ugotovimo, kakšne so možnosti nadaljnega sodelovanja.

Smo mlada ekipa, ki ima vedno odprta vrata.