O NAS

Smo mlada entuziastična ekipa, ki v vsakem posamezniku najde njegovo moč in iz njega ustvari vrhunskega govorca. Verjamemo, da je lahko vsak prvi stik, dober stik.  

NAŠE VREDNOTE

Smo družbeno odgovorno podjetje, ki verjame v blagodejnost in moč dobre komunikacije - v odprtost, iskrenost, zaupanje in profesionalnost.

NAŠA VIZIJA

Izboljšati komunikacijsko raven v ekipah in na odru s poslušalci. Dvigniti nivo večjih dogodkov in konferenc s pripravo govorcev za vrhunske predstavitve.

NAŠI CILJI

Govorce naučiti kako sprostiti in navdušiti poslušalce ter kako predati sporočilo, da publiki ostane v spominu.

Naša ekipa

Slika od Nina Dušić Hren

Nina Dušić Hren

direktorica

Sem psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Moja ljubezen do harmoničnih odnosov me je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje preko delavnic strastno predajam naprej.

Slika od Luka Mancini

Luka Mancini

oblikovalec in predavatelj

Sem magister oblikovanja vidnih sporočil, prejemnik več nagrad ter priznanj doma in v tujini. Moja strast je z odličnim oblikovanjem ustvarjati domiselne rešitve za izzive v vaši komunikaciji.

Slika od Luka Markus Štajer

Luka Markus Štajer

Trener nastopanja

Z več kot dvema dekadama izkušenj na odru in pridobljeni diplomi iz glasbenega gledališča v Londonu, zdaj brusim ter pripravljam ljudi za javno nastopanje znotraj poslovnih in medijskih voda.

Slika od Timotej Soklič

Timotej Soklič

trener

S precizno in dosledno analizo našim udeležencem pomagam pri postavitvi prvih korakov do nadpovprečnih delavnic in dobrega stika. Rad raziskujem ekipne dinamike in mehanizme ki gradijo ekipe, skupaj bomo poskrbeli da so dobro naoljeni 😉

Slika od Rok Slama

Rok Slama

Prodaja, marketing in podjetniško svetovanje

Po več kot 3.000 prodajnih sestankih sem odkril, da lahko v krajšem času z marketingom dosežem veliko več. Zato vem, da lahko z združitvijo izkušenj in orodij optimiziramo celoten spekter prodaje in marketinga.

Slika od Tanja Jesenšek

Tanja Jesenšek

strokovna sodelavka

Z raziskovanjem vsega, kar leze in kar gre, pripravljam zanimive vsebine ter pomagam, da vsak izmed vas najde svoj izraz in svojo strast. Prihajam iz sveta socialne pedagogike, nevroznanosti in terapije.

Slika od Ram Dušić Hren

Ram Dušić Hren

ustanovitelj

Sem fizik z rastočim naborom izkušenj iz poslovnega sveta, strastjo do glasbe in širokim spektrom interesov. Menim, da so, ne glede na področje dela, veščine komunikacije in nastopanja tiste, ki pomagajo idejam, da vzcvetijo.

Vedno smo odprti za nova poznanstva

Trenerji in ostali pomočniki

Naziv po meri

info@doberstik.si
CV, Življenjepis in slika
Če ti je predstavitev našega zavoda všeč in že opaziš, kje bi lahko prispeval/a, se javi s svojim CVjem in sliko. Pokličemo te na sestanek in skupaj ugotovimo, kakšne so možnosti nadaljnega sodelovanja.

Smo mlada ekipa, ki ima vedno odprta vrata.