Naša ekipa

Slika od Nina Dušić Hren

Nina Dušić Hren

direktorica

Sem psihologinja, NLP praktik in trenerka mehkih veščin. Moja ljubezen do harmoničnih odnosov me je popeljala v svet komunikacije in nastopanja. Svoje znanje preko delavnic strastno predajam naprej.

Slika od Timotej Soklič

Timotej Soklič

trener

S precizno in dosledno analizo našim udeležencem pomagam pri postavitvi prvih korakov do nadpovprečnih delavnic in dobrega stika. Rad raziskujem ekipne dinamike in mehanizme ki gradijo ekipe, skupaj bomo poskrbeli da so dobro naoljeni.

Slika od Luka Mancini

Luka Mancini

oblikovalec in predavatelj

Sem magister oblikovanja vidnih sporočil, prejemnik več nagrad ter priznanj doma in v tujini. Moja strast je z odličnim oblikovanjem ustvarjati domiselne rešitve za izzive v vaši komunikaciji.

Slika od Ram Dušić Hren

Ram Dušić Hren

ustanovitelj

Sem fizik z rastočim naborom izkušenj iz poslovnega sveta, strastjo do glasbe in širokim spektrom interesov. Menim, da so, ne glede na področje dela, veščine komunikacije in nastopanja tiste, ki pomagajo idejam, da vzcvetijo.

Vedno smo odprti za nova poznanstva

Trenerji in ostali pomočniki

Naziv po meri

info@doberstik.si
CV, Življenjepis in slika
Če ti je predstavitev našega zavoda všeč in že opaziš, kje bi lahko prispeval/a, se javi s svojim CVjem in sliko. Pokličemo te na sestanek in skupaj ugotovimo, kakšne so možnosti nadaljnega sodelovanja.

Smo mlada ekipa, ki ima vedno odprta vrata.