fbpx

Ekipa

Z našo energijo širimo dober stik in s pozitivno komunikacijo ustvarjamo boljšo družbo.

Spoznajte ekipo z najboljšim stikom

Nina Dušić Hren

DIREKTORICA DOBREGA STIKA IN PSIHOLOGINJA
040 216 727
nina@doberstik.si

Nina je strastna predavateljica, katere tečaji in delavnice so vedno nabiti s pozitivno energijo. Ko predaja pomembno znanje, ga zavije v osebne zgodbe, praktične primere, naloge in interakcijo tako, da ga lahko še isti dan preizkusite v praksi.

Nina je 10 let nazaj ustanovila Dober stik in njen cilj še danes ostaja enak – pomagati vam, da s pomočjo učinkovite komunikacije izboljšate svoje življenje (poslovno in privatno). 

Žiga Zaplotnik

TRENER
031 787 861
ziga@doberstik.si

Žiga je po duši športnik, po srcu oče, predvsem pa moški, ki z veseljem predaja znanje in izkušnje vsem z željo po spremembi v življenju. 

Predstavitve so njegovo domače področje še iz šolskih klopi. Kot vodja uvajanja in izobraževanja v mednarodnem trgovskem koncernu je uspešno izvajal številne delavnice in seminarje, vodstvene izkušnje pa pridobival kot regionalni vodja prodaje, vodja oddelka na Občini in pri vodenju manjšega družinskega podjetja.

Žiga izvaja delavnice in individualne ure, uči javno nastopanje, vodi tečaje prijazne prodaje, pomaga pri vodstvenih veščinah ter vodi team buildinge.

Annamaria Prezelj

TRENERKA
051 203 999
annamaria@doberstik.si

Annamaria je nekdanja profesionalna košarkarica, ki je v času svoje športne kariere dodobro spoznala pomembnost učinkovite komunikacije, zdravega načina življenja ter ohranjanja motivacije in sledenje svojim ciljem. 

Vsi znamo govoriti, a to še ne pomeni da znamo komunicirati. To je ena največjih lekcij, ki se jih je naučila. Komunikacija je ključni gradnik odnosov in naše življenje je kakovostno toliko, kolikor so kakovostni naši odnosi. Tako čuti sporočilo Dobrega stika, zato želi ta znanja in praktične tehnike prenašati naprej. 

Annamaria izvaja delavnice komunikacije, javnega nastopanja in team buildinge. Prevzema tudi izobraževanja za zdravje, predava o učinkih hladnih tušev.

Andreja Sirk

TRENERKA
041 487 624
andreja@doberstik.si

Andreja je certificirana NLP Coachinja in NLP Mojster, predvsem pa človek, ki ima v sebi iskreno željo pomagati sočloveku k višji kakovosti njegovega življenja, odnosa in dobrega stika s samim seboj in ostalimi.

Andrejina prednost je, da ima močno vero v vsakega udeleženca in ga sprejme ter obravnava kot sočloveka z neizmernimi možnostmi in potencialom. 

Andreja izvaja delavnice komunikacije, javnega nastopanja in team buildinge. Prevzema tudi tematike povezane z zdravjem, premagovanjem stresa.

Vabljeni na naše delavnice!

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa