fbpx

Spoznajte ekipo z najboljšim stikom

Nina Dušić Hren

DIREKTORICA DOBREGA STIKA IN PSIHOLOGINJA
040 216 727
nina@doberstik.si

Nina je strastna predavateljica, katere tečaji in delavnice so vedno nabiti s pozitivno energijo. Ko predaja pomembno znanje, ga zavije v osebne zgodbe, praktične primere, naloge in interakcijo tako, da ga lahko še isti dan preizkusite v praksi.

Nina je 10 let nazaj ustanovila Dober stik in njen cilj še danes ostaja enak – pomagati vam, da s pomočjo učinkovite komunikacije izboljšate svoje življenje (poslovno in privatno). 

Neli Pavlin

TRENERKA
041 341 593
neli@doberstik.si

Neli je certificirana NLP Coachinja, Mojster in Praktik, Life in Business coach, SDI trener in v fazi pridobivanja certifikata za IMAGO facilitatorja. Polna energije, komunikativna in multilingvistka, saj tekoče govori poleg angleščine, še špansko in italijansko.

Ima vrsto izkušenj z vodenjem delavnic in seminarjev kot trenerka/moderatorka/coachinja oz. predavateljica na področjih komunikacije, motivacije, odnosov, vodenja, timskega dela, reševanja konfliktov, prodaje, sprememb, pozitivnega razmišljanja in delovanja.

Neli izvaja delavnice komunikacije, javnega nastopanja in team buildinge.

Andreja Sirk

TRENERKA
041 487 624
andreja@doberstik.si

Andreja je certificirana NLP Coachinja in NLP Mojster, predvsem pa človek, ki ima v sebi iskreno željo pomagati sočloveku k višji kakovosti njegovega življenja, odnosa in dobrega stika s samim seboj in ostalimi.

Andrejina prednost je, da ima močno vero v vsakega udeleženca in ga sprejme ter obravnava kot sočloveka z neizmernimi možnostmi in potencialom.

Andreja izvaja delavnice komunikacije, javnega nastopanja in team buildinge. Prevzema tudi tematike povezane z zdravjem, premagovanjem stresa.

Ram Dušić Hren

TRENER
051 283 888
ram@bright3r.com

Ram se skozi vse svoje delo zavzema za grajenje veščin, poslovnih modelov in rešitev za svetlejšo prihodnost.

Izhaja iz področja znanosti, vendar ga je karierna pot iz raziskovalnega dela odpeljala v podjetništvo, globalno visokotehnološko korporacijo in nato spet v podjetništvo, tokrat s poudarkom na reševanju sodobnih gospodarskih, okoljskih in družbenih izzivov. Nastopal je na velikih evropskih konferencah, se izuril v metodologijah, kot sta Design Thinking in Systems Thinking ter vodil delavnice za širok spekter deležnikov, od korporacij in podjetnikov do javnih ustanov in nevladnih organizacij.

Izvaja treninge javnega nastopanja, moderira dogodke, kot ustanovitelj podjetja Bright3r pa vodi tudi delavnice na temo trajnosti, celostnega reševanja problemov in sistemskega mišljenja.

Tukaj pa še ekipa trenerk, ki po celi Sloveniji učijo dober stik:

BARBARA ZAVRŠNIK

TRENERKA
070 479 472

Barbara zelo rada deli znanje, ki opolnomoča in oblikuje doživetja, ki dvigajo duha. Je certificirana trenerka za srečo, navdušena nad pristopi pozitivne psihologije. Verjame v to, da se najlažje spreminjamo in najbolje učimo takrat, ko se počutimo dobro, ne slabo. Zato se na delavnicah posebej potrudi, da se udeleženci kar se da dobro počutijo.

Barbara izvaja delavnice o zdravju, teambuildinge in delavnice Spodbujanje sreče zaposlenih po modelu SPIRE.

 

ALENKA ZAPUŠEK

TRENERKA
041 969 770

Alenka je pred sedmimi leti raziskovalno okolje zamenjala za podjetništvo. Je promotorka zdravega načina življenja, ki vključuje tako posameznika kot tudi skrb za okolje. Njen življenjski slog je zvest zdravemu načinu življenja, ki se odraža tako v skrbni vzgoji lastne hrane na poljih kot tudi v ustvarjanju izvrstnih zdravih izdelkov. Ljudi ozavešča in navdihuje, da sprejmejo pozitivne spremembe v svojem življenju.

Alenka izvaja delavnice o zdravju, delavnice komunikacije, teambuildinge in delavnice za trajnostne pristope v poslu.

SARAH SENICA VALENČAK

TRENERKA
031 624 550

Sarah je mag. pravnica, NLP Mojster, NLP praktik, 5t business coach, družinska mediatorka in jyotishini – indijska astrologinja. Njene delavnice in svetovanja so igrive, interaktivne, kjer udeleženci izkustveno nabirajo nova znanja. Ljubi umetnost in pisanje poezije, zato se na delavnicah rada poslužuje kreativnih nalog in igralskih tehnik, ki spodbujajo človekovo ustvarjalnost. 

Sarah vodi delavnice javnega nastopanja, komunikacije in prijazne prodaje.

MARTINA RAZDEVŠEK

TRENERKA
040 297 868
martina@doberstik.si

Martina je mediatorka in trenerka mehkih veščin. S svojo srčnostjo in predanostjo ustvari na delavnici varen prostor, kjer je vsak udeleženec viden, slišan, upoštevan. Udeležencem pomaga do boljše komunikacije, tako na poslovnem kot osebnem področju. Velik pomen daje sodelovanju, zato so njene delavnice aktivne in z vami naveže dober stik.

Martina izvaja delavnice komunikacije, javnega nastopanja, teambuildinge in delavnice o zdravju.

Vabljeni na naše delavnice!

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa