O MENI

Nina Dušić Hren

Dobrodošli, jaz sem Nina.

Tukaj sem zato, da vam pokažem, da lahko z dobro komunikacijo dosežete vse svoje osebne in poslovne cilje. Prav vsak se lahko nauči komunicirati samozavestno, jasno in zanimivo, ne glede na to, ali v tem trenutku to verjamete ali ne. Sprejmete izziv? 😉

0
Let Dobrega stika
0
Let izvajanja delavnic
0 +
Naročnikov
0 +
Izvedenih delavnic
0
Nasmejanih udeležencev

PSIHOLOGINJA

NLP PRAKTIK

TRENERKA MEHKIH VEŠČIN

PODJETNICA

ICF COACH (kmalu)

Od nekdaj obožujem spoznavanje ljudi. Zanimajo me njihove zgodbe, čustva in pogledi. Rada se pogovarjam, komuniciram, odkrivam.

Čisto vsak je zakladnica nekih znanj in izkušenj in verjamem, da se vsi lahko učimo drug od drugega. Zato se tudi sama pogosto udeležujem izobraževanj in delavnic, ki jih prirejajo različni posamezniki.

Ugotovila pa sem, da načini na katere povedo, kar vedo, in pokažejo, kaj znajo, velikokrat niso najbolj ustrezni. Poslušalce pustijo hladne in nezainteresirane, pa čeprav je tematika lahko zelo pomembna!

Skozi leta dela na področju komunikacije sem razvila sposobnost, da zelo hitro analiziram in definiram, kako bi bili prenosi sporočil lahko veliko bolj učinkoviti. In pri tem vam z veseljem pomagam.

Nina Dušić Hren
Certifikati Nina Dušić Hren

Izvajanje delavnic in izobraževanje o tem, kako predajati znanje, je moje poslanstvo.

KAJ O SODELOVANJU Z MANO IN MOJIH DELAVNICAH PRAVIJO DRUGI?

Vesela sem, da sem kot trenerka mehkih veščin lahko mnogim pomagala izboljšati njihov nastop in jim pomagala do večje samozavesti in kredibilnosti. Prav vsak udeleženec se me dotakne na svoj način in hvaležna sem vsem, ki so mi izkazali svoje zaupanje. Njihovo zadovoljstvo je moja največja nagrada.

VEČERI DOBREGA STIKA

To je projekt na katerega sem resnično ponosna. 

Začelo se je z željo, da svojim tečajnikom, ki so zaključili tečaj nastopanja, omogočim še nastop pred več kot 100 glavo množico. Saj veste, vaja dela mojstra :). Druga želja je bila, ustvarjati skupnost ljudi, ki se med seboj podpirajo in mreženje je prvi korak k temu!

In sem se lotila organizacije. Cilj projekta je bil poleg tega, da skupaj vadimo nastopanje, tudi to, da ustvarjam skupnost ljudi, ki se radi učijo drug od drugega in jih povežem med sabo. Sem strastna zagovornica mreženja in povezovanja.

Tako smo se na dogodkih zabavali z različnimi vajami, se družili in navezovali dober stik. Na vsakem dogodku je nastopal tudi kakšen še neuveljavljen glasbenik (imeli smo pianista, violinistko, kitarista, …), vedno pa je bilo na koncu tudi mreženje s pogostitvijo.

Zaradi izbruha korone je zadnji dogodek žal odpadel, a ga bom zagotovo organizirala takoj ko bo situacija dopuščala. Če bi se nam radi pridružili, se prijavite na obvestila in prvi boste obveščeni, ko bo znan datum.

ZAUPALI SO MI ŽE

Od velikih do malih podjetij, samostojnih podjetnikov ter posameznikov… če želite izboljšati svojo komunikacijo, postati odličen javni govorec, se naučiti, kako se samozavestno, prepričljivo in suvereno pogovarjati z ljudmi, kako izražati svoje mnenje in predajati svoje znanje, vam z veseljem pomagam. 

Dober stik logotipi partnerjev
Dober stik logotipi partnerjev
STORITVE

Kako vam lahko pomagam

S preverjenimi pristopi vam pomagam, da vaše sporočilo ne bo le doseglo, ampak tudi navdušilo vaše poslušalce.

Izvajam tečaje in izobraževanja za posameznike.

Sodelujem pa tudi s podjetji, kjer za vašo ekipo pripravim delavnice na različne teme.

STORITVE:

Na delavnicah komunikacije postavimo nove temelje komuniciranja. To je preventiva, da v podjetju ne bi prihajalo do konfliktov ter da prenos informacij poteka na razumljiv in ustrezen način.

Preberite več >>

Na delavnicah javnega nastopanja vam predstavim načine, kako svoje ideje predstavite kar se da jasno, strukturirano ter na naraven in avtentičen način. Ne učim vas, kako biti na odru nekaj drugega kot to kar ste. Pokažem vam, kako se sprostiti in vas opolnomočim z znanjem, s pomočjo katerega bo vaš nastop samozavesten, suveren in s katerim boste navdušili vaše poslušalce.

Preberite več:

Kaj pravzaprav je prijazna prodaja? Ni skrivnost, da večina ljudi ne mara prodaje, ali pa se jim misel na prodajo vsaj malo upira. Če ste tudi vi med njimi, boste na tej delavnici spoznali, da je prodaja lahko zelo zanimiva. S pravimi pristopi lahko dosežete, da bodo vaši kupci hvaležni in veseli, da so kupili od vas in se vam iskreno zahvaljevali. To je cilj, ki ga želimo doseči s prijazno prodajo.

Na delavnicah prijazne prodaje pogledamo, kako lahko svoje storitve prodajate na najbolj naraven način. Brez pritiska na druge osebe, brez cmoka v grlu. Kako dobiti nabor strank, kako voditi sestanek, se pogajati in na koncu prodajo tudi zaključiti.

Preberite več:

V kolikor izvajate izobraževanja na katerokoli temo, vam pokažem, kako lahko to naredite zares učinkovito.

Program Vrhunsko vodenje delavnic oz. Train the trainer vsakemu ponudi orodja, s katerimi postane nadpovprečen trener, ki svoje udeležence pelje skozi učenje na vključujoč način.

Preberite več:

Temeljita priprava 1-na-1, ki vam pomaga, da bo vaš nastop nadpovprečen, samozavesten, suveren in zanimiv. 

Odkrijte svoje močne točke in skrite potenciale s pomočjo coachinga.

Preberite več >>

Privoščite si doživetje, ki ustvarja zmagovalne, močne in povezane ekipe.

Preberite več >>

MOJ NAČIN DELA IN KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Moje delo bazira na psihologiji, znanju o človeku in učenju ter je prilagojeno posameznikom. Je delo z majhnimi skupinami in nimam nobene želje po masovnih izobraževanjih. Gre za izredno vključujoče, interaktivno in sodelovalno delo, pri čemer uporabljam ogromno vprašanj. Želim namreč, da udeleženci sami pridejo do odgovorov, saj jim samo tako nove tehnike koristijo. 

Uporabljam igre vlog, fizične kot tudi on-line vaje, aktivnosti, video posnetke, ki navdihnejo in tudi svoje zgodbe.

KDO SEM IN KAJ POČNEM V ZASEBNEM ŽIVLJENJU?

Verjamem, da se najlažje učimo in sprejemamo novo znanje takrat, ko smo sproščeni in nasmejani. Ko si pustimo biti to, kar smo. Težko izboljšamo komunikacijo samo na enem področju, recimo samo v službi ali samo v zasebnem življenju, saj se oba aspekta prepletata. Zato želim z vami deliti tudi nekaj podrobnosti o sebi, da se bolje spoznamo. Verjamem, da s tem velikokrat presežemo zadržke in dosežemo sproščeno ozračje, ki omogoča učinkovito sodelovanje.

Zdaj pa dovolj o meni, čas je da jaz spoznam vas! Ste za? 🙂

STOPIMO V STIK

Imate kakšno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano preko telefona ali maila.

Vesela sem vsakega novega poznanstva in ne potrebujete res nobenih zadržkov, četudi ne veste čisto točno, zakaj vstopate v kontakt. Skupaj bomo raziskali možnosti sodelovanja. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si