TEČAJ VRHUNSKEGA VODENJA DELAVNIC "TRAIN THE TRAINER"

Kako pripraviti in izpeljati delavnico, ki bo navdušila vaše poslušalce, jih pripravila do aktivnega sodelovanja in jim ostala v spominu kot ena najboljših delavnic na kateri so bili

Imate znanje za katerega veste, da bi lahko koristilo mnogim ljudem, a ga ne znate zaviti v delavnico?

Že predavate, ampak bi si želeli svoja predavanja popestriti z vajami in aktivnostmi, ki bi pritegnile pozornost vaše publike?

Vas zanima, kako pripraviti zanimivo in sproščeno delavnico, nabito s koristnimi informacijami in preseči pričakovanja udeležencev?

Želite svoje delavnice spraviti na višji nivo in požeti val navdušenja?

Tečaji nastopanja Dober stik z Nino Dušić Hren

Imate znanje za katerega veste, da bi lahko koristilo mnogim ljudem, a ga ne znate zaviti v delavnico?

Že predavate, ampak bi si želeli svoja predavanja popestriti z vajami in aktivnostmi, ki bi pritegnile pozornost vaše publike?

Vas zanima, kako pripraviti zanimivo in sproščeno delavnico, nabito s koristnimi informacijami in preseči pričakovanja udeležencev?

Želite svoje delavnice spraviti na višji nivo in požeti val navdušenja?

Komu je namenjen tečaj

Vsem, ki se želite naučiti vrhunskega vodenja delavnic, tečajev, izobraževanj ali treningov

Samostojnim podjetnikom, ki že izvajate delavnice in jih želite spraviti na višjo raven

Vsem, ki želite živeti od vodenja delavnic in predajati svoje znanje naprej

Naslednji termin

Dobimo se 16., 23. in 30. novembra 2021, v živo,
trije torki, od 9. do 12. ure.

Vam ta termin ne ustreza? Naročite se na obveščanje o novih terminih in bodite prvi obveščeni, ko bo znan nov datum.

Cenik

Cena tečaja

330 € z DDV za celotno izobraževanje, ki poteka 3 dni po 3 ure.

Na izobraževanju pokažete svojo delavnico in prejmete personalizirane usmeritve za vaše področje.

Plačilo se lahko izvede obročno.

Bonusi

Z udeležbo na tečaju prejmete tudi:

 1. Spominske kartice, ki vam osvežijo spomin na vse, kar bomo predelali.
 2. Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer delim brezplačne nasvete in odgovarjam na vaša vprašanja, ter kjer spoznavate istomisleče podjetnike, se povezujete, mrežite in zabavate :).
 3. Certifikat o udeležbi.

100% garancija

Odločite se brez skrbi in tveganja, da bi bil vaš denar vržen stran. Če vam tečaj ne bo prinesel novega znanja in vrednosti, vam računa ne bom izstavila.

Brez vprašanj ali zamere :).

 

Zakaj se udeležiti tečaja vodenja delavnic?

Večina ljudi, ki izvaja delavnice, za to ni bila izobražena. Znanje imajo in bi ga želeli prenesti naprej. Kako to storiti pa pokriva druga stroka. In tukaj se zaplete. Posledice so očitne – publiko težko navdušijo, znanja ne prenesejo naprej, to pa pomeni, da tudi udeleženci nimajo koristi od delavnice in so posledično razočarani.

Na tečaju vodenja delavnic boste pridobili znanje, ki ga potrebujete za učinkovito izvajanje delavnic in predajanje svojega znanja.

Tečaj vrhunskega vodenja delavnic Train the Trainer je za vas, če želite:

 • spoznati načine, kako na enostaven način oblikovati atraktivno delavnico/trening/izobraževanje,
 • spoznati načine za aktivno vključevanje udeležencev,
 • postati kredibilni in samozavestni na odru,
 • si zagotoviti zadovoljne udeležence, ki vas bodo priporočali naprej,
 • ob celotnem procesu uživati, biti sproščeni in navdihnjeni,
 • spoznati še ostale podjetnike, ki so na podobnih tleh in z njimi deliti dobre prakse.

Tečaj Vrhunsko vodenje delavnic oz. Train the Trainer vsakemu ponudi orodja, s katerimi postane nadpovprečen trener, ki svoje udeležence pelje skozi učenje na vključujoč in zanimiv način.

5/5
"Nina nas je na delavnici TTT prepričala z drugačnim, svežim pristopom. Spoznali smo cel kup praktičnih orodij in uporabnih tehnik ter dobili konkretne povratne informacije, ki so nam pomagale izpiliti naš nastop in razvijati avtentičnost. Imeli smo možnost sooblikovanja vsebine in se na ta način tudi največ naučili. Ninina posebnost pa je vsekakor to, da zna ustvariti »dober stik« in to tudi preliti na udeležence njenih delavnic. Zame, lahko rečem, je bil to najdragocenejši »take away« delavnice."

Kaj se boste naučili

V kolikor izvajate izobraževanja na katerokoli temo, vam pokažem, kako lahko to naredite zares učinkovito.

Pogledali bomo:

 • Kako delavnico začeti, da prelomite led, vzpostavite dober stik ter vzbudite zaupanje in zanimanje.
 • Kako ljudi aktivirati, da bodo sodelovali, se sprostili in bili pripravljeni na sprejemanje znanja.
 • Kako strukturirati vaje in aktivnosti ter jih narediti zanimive in poučne.
 • Kako se zares dobro pripraviti in poskrbeti, da bo vse potekalo nemoteno.
 • Kako popestriti delavnico (še posebej, če poteka on-line).
 • Kako reagirati ob zahtevnih udeležencih (klepetulje, negativisti …).
 • Kako uporabljati tablo, da pokažemo strokovnost in vizualcem olajšamo življenje.
 • Kako delavnico zaključiti, da česa ne pozabimo (od povratne informacije, potrdil, slik …) in poskrbeti, da udeleženci odidejo z nasmeškom in z veseljem pridejo še na kakšno vašo prihodnjo delavnico.

Dobili boste step by step navodila in usmeritve za pripravo vrhunske delavnice. Preizkusili se boste v praksi in izvedeli kaj je pri vas močna točka in kaj je glavno, da izboljšate.

Zaupali so mi že

Izobraževanja sem že izvajala na spodnjih podjetjih in organizacijah

Hella

Kaj o tečaju pravijo tisti, ki so ga že obiskali

Kako poteka tečaj in kaj lahko pričakujete

Trajanje:

Tečaj traja 3 dni po 3 ure, v živo ali on-line (odvisno od ukrepov in vaših želja).

Naslednji termin:

 • 16., 23. in 30. november 2021, trije torki, od 9. do 12. ure.

Število ljudi:

Delam z majhnimi skupinami do največ 6 oseb, saj lahko le tako zagotovim optimalen učinek in poskrbim, da se vsakemu posvetim toliko kot potrebuje, da mu tečaj dejansko koristi.

Kako poteka:

Tečaj poteka izredno interaktivno. Ljudje, ki jih skrbi dolžina tečaja mi že po prvi delavnici povejo: “Nina, ne morem verjeti, kako je to hitro minilo, pa tako me je skrbelo”. Ko enkrat znamo strukturirati izobraževanje je strah odveč, saj so udeleženci neprestano v igrah vlog, delajo v parih in skupinah in odgovarjajo na vprašanja.

Zakaj izbrati moj tečaj vodenja delavnice:

Z vodenjem delavnic in izobraževanjem ljudi, kako komunicirati, imam več kot 10 let izkušenj, zato zelo dobro vem, kateri pristopi resnično delujejo in kako poskrbeti, da vsak dobi tisto kar potrebuje. Ljudje smo si različni in tudi znanje sprejemamo na različne načine. Kot psihologinja znam k vsakemu pristopiti na ustrezen način. Na delavnicah praktično nič ne predavam, ampak udeležence preko različnih aktivnosti pripeljem do novih rešitev. Tako si vso snov bolje zapomnijo, poleg tega pa jo takoj preizkusijo v igri vlog. Praksa predstavlja polovico vsakega modula.

Lokacija:

V Ljubljani. Točen naslov sporočim ob prijavi.

Dodatne informacije:

Za vsa vprašanja me lahko pokličete na telefon 040 216 727 ali mi pišite na nina@doberstik.si.

Pogosta vprašanja

Ne :). Izobrazila sem trenerje, ki učijo komunikacijo, izvajajo masaže, izdelujejo keramične izdelke, organizirajo dogodke, trenirajo vodje, učijo prodajo, organizacijo časa, skrb za rože, varnost pri delu, izobražujejo strokoven kader glede uporabe tablic, računovodstvo, izvajajo duhovne delavnice, jogo, ženske kroge, … itd. Kakšno koli delavnico ali izobraževanje nudite svojim strankam, vam ta tečaj lahko pomaga.

Če ste oseba, ki se hitro uči in zna najti vrednost zase, seveda. Na tečaju morda teorija ne bo nova, bo pa ogromno priložnosti za opazovanje – kako se jaz (Nina) kot trenerka odzivam na negativne komentarje ostalih udeležencev, kako strukturiram vaje in podajam navodila, kako peljem celotni proces in se približam vsakemu … v opazovanju se skrivajo detajli, ki jim lahko sledi samo nekdo, ki ima že veliko izkušenj.

Je primeren! Začetniki večkrat potožijo, da jim je žal, da se niso udeležili tečaja že takoj, ko so se odločili za izvajanje delavnic. Prihranila bi jim veliko ur priprave, razmišljanja o delitvah v skupine in nalogah, izbiri materialov …

Po tečaju bo že vaša naslednja delavnica verjetno popolnoma drugačna. Drugače jo boste zasnovali, se na njo pripravljali in izpeljali.

Ta tečaj se koncentrira na vodenje izobraževanj. Ukvarjamo se s tem, kako pripraviti delavnico, kako voditi trening in ga popestriti. Kako reagirati ob zahtevnih udeležencih in še več ….

Lahko vam zaupam, da so mi udeleženci večkrat rekli, da so se nalezli moje ljubezni do vodenja izobraževanj. Da jim je pripomoglo k njihovi motivaciji. Preko opazovanja mene, ki opisujem vodenje delavnic kot svoje poslanstvo, so dobili nove ideje in nov zagon. Če pa bo opazovanje pomagalo tudi vam, težko trdim.

Do svojih udeležencev sem izredno skrbna. Enkrat mi je nekdo rekel, da sem materinska. Torej seveda. Imate mojo podporo. Moj telefon, mail in še zaprto Facebook skupino udeležencev, ki so že prešli to izobraževanje in vam lahko s svojimi izkušnjami pomagajo.

Potem se vam na telefon ne javljam več. Hecam se 🙂 Naredila bom vse, da preverim, kakšne so vaše potrebe in dopolnim željeno. V kolikor mi to ne bo uspelo, vam računa ne bom izstavila oz. vam vrnem vplačan denar. Častna beseda.

Absolutno! Dobrodošli! Pokukajte na strani individualne ure, saj so vse podrobnosti opisane tam.

Zdaj je žogica pri vas! Se boste odločili, da svojo delavnico dvignete na vrhunsko raven?

S 100% garancijo na zadovoljstvo, ki vam jo nudim, nimate kaj izgubiti. Prepričana sem, da se vam bo vaša investicija povrnila zelo hitro in da vam bo znanje, ki ga boste pridobili, koristilo tudi v vašem zasebnem življenju. 

Nina Dušić Hren

STOPIMO V STIK

Imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano!

Z veseljem sem na voljo prek spodnjih kontaktov. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si