fbpx

TEAMBUILDING

Vrhunsko teambuilding doživetje, ki ustvarja zmagovalne, močne in povezane ekipe

Za ekipe med 5 in 50 oseb (po dogovoru lahko tudi več)

Imate super ekipo, a si redko vzamete čas samo zase?

Ogromno delate in pogosto hitite?

Vam zmanjkuje časa za redna srečanja vseh zaposlenih, s katerimi bi gradili močno ekipo in pristno povezanost med zaposlenimi?

Naj bo vaš naslednji teambuilding malce drugačen. Naš teambuilding program je zasnovan tako, da garantirano pusti dolgoročno korist pri vašem vsakdanjem delu in komuniciranju.

Dober stik je ključ do dobre ekipe. In le dobra ekipa lahko premaga vse izzive.

Dober stik Team Building z Nino Dušić Hren

Imate super ekipo, a si redko vzamete čas samo zase?

Ogromno delate in pogosto hitite?

Vam zmanjkuje časa za redna srečanja vseh zaposlenih, s kateremi bi gradili močno ekipo in pristno povezanost med zaposlenimi?

Naj bo vaš naslednji team building malce drugačen. Naš team building program je zasnovan tako, da garantirano pusti dolgoročno korist pri vašem vsakdanjem delu in komuniciranju.

Dober stik je ključ do dobre ekipe. In le dobra ekipa lahko premaga vse izzive.

Komu je teambuilding namenjen

Malim, srednjim in velikim ekipam, ki želijo nekaj skupnih uric preživeti na malo drugačen način.

Ekipam, ki obožujejo izzive in pridobivanje novih, vsakodnevno uporabnih veščin na zabaven način.

Pa tudi tistim ekipam, ki mogoče še niso uspele zgraditi močnih vezi, a si to želijo.

Večina podjetij je zasuta z delom, hitijo v vsakdanu in si premalokrat privoščijo nekaj »za dušo«. Po drugi strani pa si želijo ekipe, ki bi bila tesno povezana, se dobro razumela in odlično komunicirala.

Žal ne gre tako. Podjetja, ki imajo resnično dobro ekipo in zaposlene, ki delajo za skupni cilj, se posvečajo tudi kakovostnemu preživljanju skupnega časa, kjer se sprostijo, se spoznavajo in gradijo močne vezi, zaradi katerih z veseljem vsak dan prihajajo v službo in svoje delo opravljajo z zagonom in pozitivno energijo.

Teambuilding dogodek je za vas, če:

  • želite graditi na večji pripadnosti, povezanosti in iskrenem spoštovanju med člani ekipe,
  • želite povečati bližino med sodelavci,
  • se želite naučiti nekaj novega o sebi in o svojih sodelavcih (samo pomislite za minutko – kako dobro zares poznate svoje sodelavce, kaj jim je všeč, v čem so dobri in česa ne marajo? Poznate odgovore?)
  • želite delati na stalnem izboljševanju delovnega okolja ter ustvarjati pozitivno vzdušje,
  • želite vzpostaviti dober stik med sodelavci in zgraditi zmagovalno ekipo, ki bo suvereno in zagnano premagovala vse izzive in se pri tem tudi iskreno zabavala.
5/5
"Hvala za zelo prijeten in učinkovit teambuilding. Sem bil prijetno presenečen in tudi vsa ostala ekipa je odšla domov z nasmehom na ustih."
Klemen Kokalj, Strateški direktor, Vzajemci d.o.o. ​
Klemen Kokalj
Strateški direktor, Vzajemci d.o.o.
5/5
"Še enkrat hvala za izvedbo team buildinga, na katerem smo se zabavali in nasmejali, hkrati pa se naučili tudi nekaj o sebi, bolje spoznali sodelavce in pridobili nekaj novega znanja. Tudi sodelavci so bili navdušeni in so željni novih znanj, zato že razmišljamo, kako nadaljevati izobraževalni program s tabo."
Vesna Čeh, Vodja marketinga, Vzajemci d.o.o.​
Vesna Čeh
Vodja marketinga, Vzajemci d.o.o.

To ni samo še en teambuilding program

Običajno so teambuilding programi pripravljeni tako, da preživite nekaj skupnih ur, malce poklepetate, morda nekaj pojeste in popijete, izvedete kakšno skupno aktivnost. Naslednji dan o tem morda še malo poklepetate, potem pa počasi pozabite in nadaljujete po starem. 

Naš teambuilding program je drugačen. Zasnovan je tako, da vaši ekipi prinaša takojšno zabavo in hkrati tudi dolgoročno korist. Dolgoročna korist je za podjetje veliko pomembnejša kot nekaj ur druženja, zato je naš program zasnovan s tem v mislih. 

Cilj tega dogodka je, da se vaša ekipa med sabo spozna, zbliža, odkrije skupne točne in vzpostavi večjo pripadnost. Z vsemi aktivnostmi, ki jih izvajamo, delamo na tem, da se med ekipo vzpostavi resnično dober stik, ki traja tudi po koncu teambuildinga. Ekipa pridobi nova znanja mehkih veščin, ki jim koristijo pri vsakdanji komunikaciji. Pozitivni učinki pa so običajno vidni že takoj.

Celoten dogodek je premišljeno zasnovan na podlagi dolgoletnih izkušenj dela z ljudmi, poznavanja psihologije človeka in upoštevanjem načel, ki pomagajo v ekipi vzpostaviti močne temelje za dobro komunikacijo.

Kaj lahko pričakujete od teambuildinga

Vseh podrobnosti programa vam ne izdamo, lahko pa povemo tole:

  1. Skozi zabavne aktivnosti se boste naučili nekaj novega o sebi in o svojih sodelavcih ter dvignili komunikacijo za 1 stopničko višje.
  2. Med seboj se boste bolje spoznali ter na spontan in zabaven način odkrivali skupne točke, ki jih do zdaj niste poznali. Pri tej točki so mnogi presenečeni, ko ugotovijo, kako malo pravzaprav vedo o svojih sodelavcih, s katerimi preživijo 8 ur dnevno!
  3. Naredili bomo vsaj eno kreativno aktivnost, da spodbudimo tudi ta del možganov. 
  4. Skozi zanimiv izziv se bomo preizkusili v potrpežljivosti.
  5. Na svoj račun pa boste prišli tudi tisti, ki obožujete tekmovanja in nagrade.


Celoten program je zasnovan tako, da na sproščen in zabaven način spodbujamo sodelovanje, krepimo ekipni duh in pletemo močne vezi.

CENIK IN OSTALE INFORMACIJE

Trajanje: minimalno 3 ure.

Število ljudi: teambuilding lahko izvedemo za ekipe od 5 do 50 zaposlenih (če je podjetje večje, izvedemo v skupinah po največ 50 oseb ali po oddelkih).

Lokacija: po dogovoru.

Dodatne informacije: za vsa vprašanja me lahko pokličete na telefon 040 216 727 ali mi pišite na nina@doberstik.si.

Cena

Za 3 urni program je prispevek
1.200 € + DDV
.

Cena velja za ekipe do 10 posameznikov.

Cena ne vključuje stroška prostora in pogostitve. Dodamo le še potne stroške, če se dogodek ne izvede v Ljubljani.

Bonusi

Vsi udeleženci prejmete spominske kartice, s katerimi boste lahko v vsakem trenutku osvežili novo znanje, ki ste ga pridobili na teambuildingu.

Skupine nad 25 posameznikov vodita dva trenerja.

100 % garancija

Odločite se brez skrbi in tveganja, da bi bil vaš denar vržen stran. Če vam teambuilding ne bo prinesel novega znanja in zabavno preživetega časa, vam računa ne bom izstavila.

Brez vprašanj ali zamere :).

 

Niste prepričani, ali je to prava stvar za vas?

S 100 % garancijo na zadovoljstvo, ki vam jo nudim, nimate kaj izgubiti. Prepričana sem, da se vam bo vaša investicija povrnila zelo hitro in da vam bo znanje, ki ga boste pridobili, koristilo tudi pri vašem vsakdanjem delu.

STOPIMO V STIK

Imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano!

Z veseljem sem na voljo preko spodnjih kontaktov. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa