DELAVNICA "TRAIN THE TRAINER" ZA PODJETJA

Kako pripraviti in izpeljati delavnico, ki bo navdušila vaše poslušalce, jih pripravila do aktivnega sodelovanja in jim ostala v spominu kot ena najboljših delavnic na kateri so bili

Morate v okviru službe pogosto predajati znanje in informacije svojim sodelavcem, partnerjem ali strankam?

Znanje imate, a ne veste točno, kako ga zaviti v delavnico?

Bi si želeli svoja predavanja ali delavnice popestriti z vajami in aktivnostmi, ki bodo pritegnile pozornost vaše publike?

Bi radi izvedeli, kako pripraviti zanimivo in sproščeno delavnico, nabito s koristnimi informacijami in preseči pričakovanja udeležencev?

Delavnica Train the Trainer vam razkrije enostaven in preverjen sistem, kako svoje delavnice spravite na višji nivo in požanete val navdušenja!

Tečaji nastopanja Dober stik z Nino Dušić Hren

Morate v okviru službe pogosto predajati znanje in informacije svojim sodelavcem, partnerjem ali strankam?

Znanje imate, a ne veste točno, kako ga zaviti v delavnico?

Bi si želeli svoja predavanja ali delavnice popestriti z vajami in aktivnostmi, ki bodo pritegnile pozornost vaše publike?

Bi radi izvedeli, kako pripraviti zanimivo in sproščeno delavnico, nabito s koristnimi informacijami in preseči pričakovanja udeležencev?

Delavnica Train the Trainer vam razkrije enostaven in preverjen sistem, kako svoje delavnice spravite na višji nivo in požanete val navdušenja!

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti vrhunskega vodenja delavnic, tečajev, izobraževanj ali treningov, še posebej pa:

HR oddelkom, ki izvajate interne delavnice za zaposlene

Notranjim trenerjem v podjetju in vsem, ki prenašate »know how« podjetja na ostale zaposlene

Vsem, ki ste v stiku z izobraževanji na podjetju

Vodjem, ki želite učinkovito motivirati in pritegniti svojo ekipo ter jih navdušiti za akcijo

Bi se želeli osebno pogovoriti o prednostih delavnice za vaše podjetje?

CENIK

Cena delavnice

650€ + DDV na posamezno tematiko ali delavnico (3h preko ZOOM programa).

Cena vključuje celotno pripravo in vse materiale, stroške prevoza v Ljubljani in okolici.

Na izobraževanju pokažete svojo delavnico in prejmete personalizirane usmeritve za vaše področje.

Bonusi

Z udeležbo na delavnici prejmete tudi:

 1. Spominske kartice, ki vam osvežijo spomin na vse, kar bomo predelali.Spominske kartice
 2. Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer delim brezplačne nasvete in odgovarjam na vaša vprašanja.
 3. Certifikat o udeležbi.

100% garancija

Odločite se brez skrbi in tveganja, da bi bil vaš denar vržen stran. Če vam delavnica ne bo prinesla novega znanja in vrednosti, vam računa ne bom izstavila.

Brez vprašanj ali zamere :).

 

Zakaj se udeležiti delavnice?

Večina ljudi, ki izvaja delavnice, za to ni bila izobražena. Znanje imajo in bi ga želeli prenesti naprej. Kako to storiti pa pokriva druga stroka. In tukaj se zaplete. Posledice so očitne – poslušalce težko navdušijo, znanja ne prenesejo naprej, to pa pomeni, da tudi udeleženci nimajo koristi od delavnice in so posledično razočarani.

Na tej delavnici boste pridobili znanje, ki ga potrebujete za učinkovito izvajanje delavnic in predajanje svojega znanja.

Delavnica vrhunskega vodenja delavnic Train the Trainer je za vas, če želite:

 • spoznati načine, kako na enostaven način oblikovati atraktivno delavnico/trening/izobraževanje,
 • spoznati načine za aktivno vključevanje udeležencev,
 • postati kredibilni in samozavestni na odru,
 • si zagotoviti zadovoljne udeležence,
 • ob celotnem procesu uživati, biti sproščeni in navdihnjeni.

Delavnica Vrhunsko vodenje delavnic oz. Train the Trainer vam ponudi orodja, s katerimi boste postali nadpovprečen trener, ki svoje udeležence pelje skozi učenje na vključujoč in zanimiv način.

5/5
"Nina nas je na delavnici TTT prepričala z drugačnim, svežim pristopom. Spoznali smo cel kup praktičnih orodij in uporabnih tehnik ter dobili konkretne povratne informacije, ki so nam pomagale izpiliti naš nastop in razvijati avtentičnost. Imeli smo možnost sooblikovanja vsebine in se na ta način tudi največ naučili. Ninina posebnost pa je vsekakor to, da zna ustvariti »dober stik« in to tudi preliti na udeležence njenih delavnic. Zame, lahko rečem, je bil to najdragocenejši »take away« delavnice."

Kaj se boste na delavnici naučili

V kolikor znotraj vašega podjetja izvajate izobraževanja za zaposlene na katerokoli temo, vam pokažem, kako lahko to naredite zares učinkovito.

Da boste znanje in veščine res učinkovito prenesli na svoje sodelavce, je potrebno vedeti, kako se človek uči. Razkrijem vam, kateri faktorji ključno vplivajo na učinkovitost treninga. Poleg tega bomo skupaj pogledali, kaj bi lahko ravno vi storili za nadpovprečen nastop.

Pogledali bomo:

 • Kako delavnico začeti, da prelomite led, vzpostavite dobro vzdušje ter vzbudite zaupanje in zanimanje.
 • Kako ljudi aktivirati, da bodo sodelovali, se sprostili in bili pripravljeni na sprejemanje znanja.
 • Kako strukturirati vaje in aktivnosti ter jih narediti zanimive in poučne.
 • Kako se zares dobro pripraviti in poskrbeti, da bo vse potekalo nemoteno.
 • Kako popestriti delavnico (še posebej, če poteka on-line).
 • Kako reagirati ob zahtevnih udeležencih (klepetulje, negativisti …).
 • Kako uporabljati tablo, da pokažemo strokovnost in vizualcem olajšamo življenje.
 • Kako delavnico zaključiti, da česa ne pozabimo (od povratne informacije, potrdil, slik …) in poskrbeti, da udeleženci odidejo z nasmeškom in z veseljem pridejo še na kakšno vašo delavnico.

Dobili boste step by step navodila in usmeritve za pripravo vrhunske delavnice. Preizkusili se boste v praksi, izvedeli kaj je pri vas močna točka in kaj je glavno, da izboljšate.

Zaupali so mi že

Delavnice izvajam že 10 let, skozi moja izobraževanja pa je šlo že več kot 1000 ljudi. Trenutno vodim supervizijsko skupino z najbolj izkušenimi trenerji Telekoma Slovenije. Hhrati pa izvajam delavnice tudi na drugih podjetjih in organizacijah.

Hella

Kaj o tečaju pravijo tisti, ki so ga že obiskali

Kako poteka delavnica in kaj lahko pričakujete

Pred začetkom delavnice lahko izberete način, ki vam najbolj ustreza:

TEORIJA

Delavnice lahko izvedem tako, da začnemo s teorijo in pokrijemo vsebinsko vse, kar potrebuje trener za vodenje delavnic.

PRAKSA

Ali pa začnemo s prakso. Vaši interni predavatelji pripravijo 20 minutni nastop oz. delavnico (ki jo sicer izvajajo) in s pomočjo povratne informacije izboljšamo vaše delo.

Trajanje:

Teoretični del (vse naštete vsebine zgoraj) lahko pokrijemo v 5 srečanjih po 3 ure. Dodaten dan ali dva pa potrebujemo še za vašo prakso. V kolikor si takega časovnega vložka ne morete privoščiti, si izberite posamezne teme in naredimo ločeno delavnico samo na posamezno vsebino.

Termini:

Po dogovoru. Se prilagodim vašim željam.

Število ljudi:

Delam z majhnimi skupinami do največ 6 oseb, saj lahko le tako zagotovim optimalen učinek in poskrbim, da se vsakemu posvetim toliko kot potrebuje, da mu delavnica dejansko koristi.

Kako poteka:

Delavnica poteka izredno interaktivno. Ljudje, ki jih skrbi dolžina tečaja mi že po prvi delavnici povejo: “Nina, ne morem verjeti, kako je to hitro minilo, pa tako me je skrbelo”. Ko enkrat znamo strukturirati izobraževanje je strah odveč, saj so udeleženci neprestano v igrah vlog, delajo v parih in skupinah in odgovarjajo na vprašanja, zato čas mine kot bi mignil.

Zakaj izbrati mojo delavnico Train the Trainer:

Z vodenjem delavnic in izobraževanjem ljudi, kako komunicirati, imam več kot 10 let izkušenj, zato zelo dobro vem, kateri pristopi resnično delujejo in kako poskrbeti, da vsak dobi tisto kar potrebuje. Ljudje smo si različni in tudi znanje sprejemamo na različne načine. Kot psihologinja znam k vsakemu pristopiti na ustrezen način. Na delavnicah praktično nič ne predavam, ampak udeležence preko različnih aktivnosti pripeljem do novih rešitev. Tako si vso snov bolje zapomnijo, poleg tega pa jo takoj preizkusijo v igri vlog. Praksa predstavlja polovico vsakega modula.

Lokacija:

Tečaj se zaradi COVID-19 situacije trenutno izvaja v ONLINE okolju, preko Zoom-a. V času, ko je možna fizična izvedba pa poteka na vaši lokaciji.

Dodatne informacije:

Za vsa vprašanja me lahko pokličete na telefon 040 216 727 ali mi pišite na nina@doberstik.si.

Pogosta vprašanja

Ne :). Izobrazila sem trenerje, ki učijo komunikacijo, organizirajo dogodke, trenirajo vodje, učijo prodajo, organizacijo časa, varnost pri delu, izobražujejo strokoven kader, računovodstvo, … itd. Kakšno koli delavnico ali izobraževanje nudite svojim strankam ali sodelavcem, vam ta delavnica lahko pomaga.

Če ste oseba, ki se hitro uči in zna najti vrednost zase, seveda. Na tečaju morda teorija ne bo nova, bo pa ogromno priložnosti za opazovanje – kako se jaz (Nina) kot trenerka odzivam na negativne komentarje ostalih udeležencev, kako strukturiram vaje in podajam navodila, kako peljem celotni proces in se približam vsakemu … v opazovanju se skrivajo detajli, ki jim lahko sledi samo nekdo, ki ima že veliko izkušenj.

Je primeren! Začetniki večkrat potožijo, da jim je žal, da se niso udeležili tečaja že takoj, ko so se odločili za izvajanje delavnic. Prihranila bi jim veliko ur priprave, razmišljanja o delitvah v skupine in nalogah, izbiri materialov …

Po tečaju bo že vaša naslednja delavnica verjetno popolnoma drugačna. Drugače jo boste zasnovali, se na njo pripravljali in izpeljali.

Lahko vam zaupam, da so mi udeleženci večkrat rekli, da so se nalezli moje ljubezni do vodenja izobraževanj. Da jim je pripomoglo k njihovi motivaciji. Preko opazovanja mene, ki opisujem vodenje delavnic kot svoje poslanstvo, so dobili nove ideje in nov zagon. Če pa bo opazovanje pomagalo tudi vam, težko trdim.

Do svojih udeležencev sem izredno skrbna. Enkrat mi je nekdo rekel, da sem materinska. Torej seveda. Imate mojo podporo. Moj telefon, mail in še zaprto Facebook skupino udeležencev, ki so že prešli to izobraževanje in vam lahko s svojimi izkušnjami pomagajo.

Potem se vam na telefon ne javljam več. Hecam se 🙂 Naredila bom vse, da preverim, kakšne so vaše potrebe in dopolnim željeno. V kolikor mi to ne bo uspelo, vam računa ne bom izstavila oz. vam vrnem vplačan denar. Častna beseda.

Zdaj je žogica pri vas!

S 100% garancijo na zadovoljstvo, ki vam jo nudim, nimate kaj izgubiti. Prepričana sem, da se vam bo vaša investicija povrnila zelo hitro in da vam bo znanje, ki ga boste pridobili, koristilo tudi v vašem zasebnem življenju. 

Nina Dušić Hren

STOPIMO V STIK

Imate vprašanje ali potrebujete dodatne informacije? Stopite v stik z mano!

Z veseljem sem na voljo prek spodnjih kontaktov. 🙂

040 216 727

nina@doberstik.si