fbpx

Zakaj je izvajalec team buildinga pomemben

Avtor

Karin Okorn

Ste se že udeležili kakšnega team buildinga? Kaj vam je najbolj ostalo v spominu od dogodka? Prostor, hrana, program? Verjamem, da se ne morete spomniti vseh podrobnosti, še posebej če je bilo tega že dolgo nazaj. Nekako pa verjamem, da ste si od vsega zagotovo najbolj zapomnili izvajalca team buildinga. 

Kakšna je bila ta oseba? Ste si kaj posebnega zapomnili o njej? Kako ste se počutili?

V poslovnem svetu, kjer so uspeh, učinkovitost in sodelovanje ključnega pomena, se podjetja vse bolj obračajo k team building dogodkom kot orodju za oblikovanje trdnejših odnosov in izboljšanje delovnega okolja. Čeprav je sama ideja team buildinga že dovolj pomembna, pa ne smemo zanemariti vloge, ki jo ima izvajalec pri ustvarjanju izjemnih izkušenj za ekipo.

Pri izbiri pravega team building dogodka za vaše podjetje je poleg zanimivega programa dobro vedeti, kdo bo vaš izvajalec. Ali je usposobljen za vodenje skupin? Ima vse potrebne veščine, da naredi dogodek nepozaben? Ali lahko izpolni vaša pričakovanja? 

Vaš prvi stik z njim bo zelo pomemben, saj vam bo omogočil, da pridobite potrebne informacije. Dober izvajalec bo prisluhnil vašim željam in razumel vaša pričakovanja glede team buildinga, nato pa vam bo predstavil rešitve

Zamislite si, da bo zaradi odličnega izvajalca vaš team building dogodek prinesel v vašo ekipo složnost in povezanost, novo energijo in zagon ter vas opremil z orodji za reševanje dnevnih izzivov. 

Postavimo temelje za odličen začetek

Sproščenost in odprtost sta ključni, da lahko odnesete največ od team buildinga. Pri Dobrem stiku bomo na začetku naredili nekaj simpatičnih gibov za sprostitev in dvig energije ter poskrbeli, da bo vzdušje pozitivno.

Ko vas nekdo pokliče po imenu

Človekovo ime je morda najbolj pomemben in najbolj ignoriran del vaše osebnosti. Kadar ga slišite, se zagotovo obrnete ali vsaj usmerite pozornost. Naslavljanje z imenom ima veliko pozitivnih učinkov; občutek povezanosti, vključenosti, pomembnosti. Zato si pri Dobrem stiku vedno zapomnimo vaša imena in vas z njimi naslavljamo, saj vam tudi na ta način kažemo, da ste nam pomembni. Pa še dober stik vzpostavimo takoj na začetku.

Vi ste zvezde

Kaj pa vas najbolj razveseli? Kako se počutite danes? Vprašanja imajo moč odpiranja komunikacije. Na našem team buildingu vas bomo veliko spraševali, saj z vprašanji spodbujamo komunikacijo z vami in se lažje povežemo. Vi ste glavni igralci in vam je namenjena vsa pozornost naših izvajalcev team buildinga. 

Raje več, kot manj

Vsi poznamo rek manj je več. No, tukaj to ne velja. Naši team buildingi so vedno raje več, kot manj. To pomeni, da vam ponudimo več, kot pričakujete. In najboljše imamo pripravljeno za konec. Pa naj bo to za zdaj presenečenje. 😉

Pravi vodja je tisti, ki ne sledi poti, ampak jo ustvarja

Biti unikaten in drugačen res ni enostavno. Vendar mi delamo ravno to. Vsak naš team building je drugačen. Ker ga soustvarjamo z vami. Poskrbimo, da bo vaše doživetje team buildinga edinstveno. Celoten dogodek je prilagojen vašim željam in potrebam, seveda s ključno mislijo- da se boste povezali, zbližali in nekaj novega naučili.

Ljudje pozabijo, kaj ste rekli. Pozabijo, kaj ste naredili. Nikoli pa ne pozabijo, kako so se počutili. Maya Angelou

Si želite en team building ali zares drugačen team building? Od izvajalca team buildinga je odvisno, ali bo vaša izkušnja edinstvena, drugačna in nadpovprečna. Dober stik ima več kot 10 let izkušenj pri delu z ljudmi, pomagamo vam uresničiti zastavljene cilje preko team buildingov, tečajev in delavnic, osebnega coachinga in raznovrstnih dogodkov. Zaupanje si ustvarjamo s kvalitetnim delom in osebnim pristopom, nadgrajevanjem znanja in nenehnega raziskovanja.

Ste z vašo ekipo pripravljeni odkriti vaš resnični potencial? Pridobite nova in uporabna znanja, opremite se z veščinami in v svoj spomin zabeležite čudovito doživetje. Stopimo v stik in se pogovorimo, kako lahko uresničimo vaše želje in izpolnimo vaša pričakovanja. 

 

 

Deli ta prispevek s prijatelji

Prejmi nasvete na svoj email

Če želiš prejemati še več nasvetov iz sveta javnega nastopanja ali komunikacije, se prijavi na novičke, ki izhajajo enkrat mesečno!

Več
prispevkov

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa