fbpx

Zakaj si želite team building pri Dobrem stiku

Avtor

Karin Okorn

73 % zaposlenih si želi, da bi njihovo podjetje več vlagalo v team buildinge, kažejo statistični podatki.

Kako je pa pri vas? Kolikokrat na leto peljete sodelavce na team building?

Team building je v zadnjih letih ne le samo zabaven in popularen, ampak tudi nujen pripomoček za krepitev odnosov med sodelavci. Ekipa, ki je povezana, je bolj učinkovita na delovnem mestu. Odnosi med sodelavci so bolj odprti in lažje se spopadajo s problemi ter jih hitreje rešijo.

Nekateri mislijo, da team buildinga ne potrebujejo, ker se s sodelavci itak ful dobro razumejo in se redno družijo na kavicah po službi. To je vse super, vendar veščin za reševanje izzivov in spoznavanje sebe in svojih sodelavec pa na kavicah žal ne morete pridobiti.

 

Naučili se boste nekaj novega o sebi

Team building pri Dobrem stiku je zasnovan z mislijo, da se preko nadvse zabavnih in strukturiranih aktivnostih naučite vsaj eno novo stvar o sebi. Če imate na primer v službi večkrat težavo povedati, kaj si želite, boste morda prav na team buildingu ugotovili, zakaj je tako. In ne samo to, pridobili boste tudi znanja, kako to spremeniti.

 

Izboljšali boste komunikacijo in se spoznali na drugačen način

Družili se boste v vodenih aktivnostih, spoznavali načine komunikacije in pridobili novo razumevanje vaših sodelavcev in strank. Našli boste skupne točke s sodelavci, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. In ob tem se boste neskončno sprostili in zabavali.

 

Raziskovali in uživali boste, predvsem pa veliko govorili 😉

Team building je namenjen vam in največ boste imeli od njega, če boste aktivno sodelovali. In tukaj res ne boste imeli izbire, saj boste morali prav vsi aktivno sodelovati. In govoriti. Preko izkušnje se največ naučite in mi želimo prav to.. Izzvani pa boste še na eno aktivnost; če vam je všeč narava, svež zrak in malo športne aktivnosti, se lahko zapeljete na vodeno kolesarjenje z električnimi kolesi po Kranjski Gori. Pa tudi adrenalin vam bomo pognali po žilah, vendar ne zaradi skoka s padalom. In ne prestrašite se, ne potrebujete prav nobenih priprav. Vse imamo pripravljeno namesto vas.

 

Pridobili boste veščine za reševanje težav

Se vam je že zgodilo, da ste od nadrejenega dobili nalogo, ki se je niste znali lotiti? Ali pa ste morali opraviti nadvse zoprn telefonski klic, ki ste se ga bali že dneve pred tem? To so vse običajni dnevni izzivi, s katerimi se najverjetneje soočate na delovnem mestu. Na team buildingu vam bomo pomagali, da boste pridobili znanja in veščine, kako se lotiti težjih nalog in ostati v redu sami s sabo. Seveda pa vam bodo to prišlo prav tudi v zasebnem življenju.

 

Ustvarili boste močno in povezano ekipo

Za vas imamo pripravljen team building, ki vas bo povezal, da bo vaša ekipa postala močnejša. Pokazali vam bomo, kaj pomeni delati za isti cilj in zakaj je to za vse dobro. Spoštovanje, skupinsko delo in pozitiven odnos do sebe in drugih bodo postala vaša nova vodila na delovnem mestu. Energija, s katero se boste povezali, vam bo pomagala, da boste sestavili zmagovalno ekipo, ki podira rekorde.

Ste pripravljeni?

Vemo, da odločitev za naslednji team building ni enostavna. Najbrž se sprašujete, če boste res dobili vse to, kar potrebujete in če je vredno investirati v tak dogodek. Glede na ogromno število pozitivnih izkušenj preteklih udeležencev našega team buildinga, vam zagotavljamo, da boste dobili več, kot pričakujete. Če pa vseeno ne boste dobili potrebnega znanja, veščin in nepozabnega dogodka, pa vam brez komentarja povrnemo celotno kupnino. Torej nudimo vam 100 % garancijo na zadovoljstvo. In res nimate kaj izgubiti.

 

Tukaj smo, da vam pripravimo naslednji najboljši team building

Če ste odločeni, da želite vzpostaviti večjo pripadnost, povezanost in iskreno spoštovanje med člani ekipe ter zgraditi zmagovalno ekipo, smo tukaj za vas. Obljubljamo vam drugačen team building, ki vam bo prinesel takojšnjo zabavo in dolgoročne koristi.

Dober stik za vas že 10 let ustvarja nepozabna doživetja, spremlja odzive vseh udeležencev in nadgrajuje aktivnosti, da boste vi imeli največ od tega. Mi že komaj čakamo, da vas spoznamo 🙂, zato se hitro prijavite na brezplačen online posvet, kjer bomo skupaj našli rešitev za vas.

Dober stik je ključ do dobre ekipe. In le dobra ekipa lahko premaga vse izzive.

Deli ta prispevek s prijatelji

Prejmi nasvete na svoj email

Če želiš prejemati še več nasvetov iz sveta javnega nastopanja ali komunikacije, se prijavi na novičke, ki izhajajo enkrat mesečno!

Več
prispevkov

BREZPLAČEN VIDEO

Vas zanima, kaj počnejo samozavestni govorniki? Odkrijte 3 enostavne trike za samozavesten nastop.

Vpišite svoje podatke za takojšen ogled videa